Vilka är vi?

Lär känna Ditt Vin:s partners som ser till att du får det bästa vinet hemifrån i Sverige.

Ana Lomba

Marketing and Social Media Manager

Ana har gjort allt från att tävla i balett på internationell nivå till att studera konst, mode och slutligen marknadsföring.

José och Ana har länge varit nära vänner och genomlevt många av livets prövningar tillsammans. Nu ger dom sig ut på ett nytt äventyr tillsammans.

Ana får nu användning för sin aldrig sinande energi när Ditt Vin hjälper Portugals viner hitta en ny väg till de svenska hemmen.

Jorge Azevedo

Product and Sales Manager

WSET® Certified Level 2 Award in Wines

Efter att ha vuxit upp i Portugal och Macao har Jorge rest världen över tills han fann kärleken i Sverige, där han nu bor och arbetar som ryggkirurg.

Jorge agerar gärna värd vid sociala tillställningar och ser alltid till att gästernas glas är fyllda med ett gott och noga utvalt vin.

Han är social och vill tillsammans med familj och vänner upptäcka nya platser, bekantskaper och smaker. Med Jorge kan du diskutera musik, mat, resor och idrott, och, icke att förglömma, serieböcker - Asterix & Obelix är hans favoriter.

Genom Ditt Vin vill Jorge fylla även ditt vinglas med viner han tror passar för just dig.

José Azevedo

Managing Partner

WSET® Certified Level 2 Award in Wines

José har varit involverad i vintillverkning sedan barnsben då han var med och skördade och pressade vindruvorna på sina morföräldrars vingård. Hans smak för vin har sedan utvecklats efter att ha bott i Italien och Sverige och provat viner tillsammans med sin bror Jorge.

Han älskar att resa och upptäcka nya saker. Han har sett många av världens hörn, stora delar av Europa, Mozambique, Armenien, Turkiet, Brasilien m.fl.

Nu vill han genom Ditt Vin dela med sig av glädjen han känner när han träffar nära och kära och tillsammans njuter av hemlagad mat och ett glas gott vin.

Susanne Larsson

PR and Sales Manager

WSET® Certified Level 2 Award in Wines

Susanne har genom Jorge upptäckt Portugal och betraktar det nu som sitt andra hem.

Till vardags arbetar Susanne som anestesisjuksköterska och spenderar gärna sin fritid med att laga mat som sedan avnjuts med vänner och familj. Tillsammans fyller hon och Jorge sin tillvaro med resor, smaker och umgänge.

Med Ditt Vin får Susanne chansen att dela med sig av allt det vackra hon lärt känna i Portugal.