Vinprovning

Bubbelprovning på möhippan? AW med kollegorna? Upptäck nya viner tillsammans med gamla vänner? Nyfiken på Portugal? Vad är Vinho Verde? Vi skräddarsyr vinprovningen utifrån era önskningar!

Vad innebär en vinprovning?

Vi skapar en trevlig stund där vi tillsammans upptäcker de viner som vi gemensamt valt ut för provningen. På ett lättsamt sätt guidar vi er genom provningen där vi hittar aromer, lär oss bedöma vinets struktur med syra, sötma, alkoholhalt etc. Till detta berättar vi om Portugals vindistrikt och hur vinets karaktär beror av många olika faktorer (terroir). 

Hur går det till?

Maila oss på dittvin@gmail.com eller ring Jorge (072-047 67 30‬) eller Susanne (070 544 54 30) och berätta lite om vad du har tänkt dig, gärna hur många ni är, om du själv har tänkt ut ett tema, vilken typ av viner ni uppskattar och annat som du tycker är relevant. Vi tar tillsammans fram en plan som passar just dig.

Vinprovningen sker hemma hos er eller annan lämplig lokal som ni ordnar.  Efter kontakt med oss beställer du ett Vinprovningspaket, i det ingår vinerna som ska provas (de skickas från Portugal och levereras vid vinprovningen), samt en vinguide (som är WSET, nivå 2-ceritfierad) och vinprovningsformulär. Vi kan även tillhandahålla glas. Vi kan inte ange ett exakt pris här då det är beroende av vilka viner ni väljer att prova och hur många ni är.